Uşak Haber - Uşak’ta yaşanan olan Uşak Havalimanı karşısında bulunan İkisaray köyü hemzemin geçidinde saat 01:0 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre39 yaşında ki  O.A. isimli sürücü kullandı 64 SA 088 plakalı otomobil ile İkisaray köyü yönüne doğru seyir halindeyken bariyerlerin kapalı olmasına rağmen hemzemin geçitten geçmeye çalıştığı sırada makinist G.T. kontrolündeki 33371 sefer sayılı Uşak-Afyonkarahisar seferini yapan yük treni çarptı.

Trenin ön kısmında yaklaşık 100 metre sürüklenen otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

Uşak’ta Kaçakçılık Oprasyonları Devam Ediyor Uşak’ta Kaçakçılık Oprasyonları Devam Ediyor

Kazanın ihbar edilmesinden sonra olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralanan sürücü O.A. ve otomobilde yolcu olarak bulunan S.A. ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra tedavileri için ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Her iki yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.