Uşak Haber Ajansı

Burun Törpüleme Nedir?

KAMPANYALAR

Burun törpüleme, son dönemlerde yeniden popüler hale gelen eski Mısır zamanına kadar uzanan eski bir uygulamadır

Uşak Haber - Burun törpüleme, son dönemlerde yeniden popüler hale gelen eski Mısır zamanına kadar uzanan eski bir uygulamadır. Bu basit ve ucuz güzellik ritüeli, burun kıkırdağınızı kadınlara ve resme yardımcı olarak size daha yontulmuş bir burun verebilir. Ayrıca burun deliklerinin hava durumunu iyileştirdiği, nefes almayı daha kolay ve rahat hale getirdiği söyleniyor.
Bir burun törpüsü kullanmak için, onu alkol veya koruma peroksit ile sterilize ederek başlayın. Ardından burnunuzun törpülemek istediğiniz kısmını seçin bu, burnunuzun köprüsü, ucu veya yanları olabilir - ve ileri geri hareketlerle hafif vuruşlarla hafifçe taşlamaya başlayın. Amaç, ciltte herhangi bir kesik veya kullanmaktan kaçınarak fazla kıkırdağı yönlendirmedir. Bitirmek için, en iyi sonucu almak için cildinize biraz antiseptik krem ​​ve ardından nemlendirmek.

Burun törpüsü, insanların burunlarını şekillendirmenin ve tanımlamanın yeni ve kolay bir yolunu aramasıyla en son güzellik trendi haline geldi. Popülaritesi artıyor ve birçok kişi ameliyat veya enjekte edilebilir ilaçlara alternatif olarak bu yönteme yöneliyor.

Burun törpüleme, burnu nazikçe şekillendirmek için özel olarak tasarlanmış bir elmas törpü kullanan ve herhangi bir invaziv prosedür olmaksızın daha fazla tanım veren bir tekniktir. Yöntem, burnun küçük bölgelerini pürüzsüz olana ve hatta her tarafa kadar törpülemeyi içerir. Burun törpülemenin burnunuzu dramatik bir şekilde yeniden şekillendirmek için değil, şekil ve boyutta ince ayarlamalar için tasarlandığını not etmek önemlidir. Bu nedenle, herhangi bir istilacı prosedür veya tedavi görmeden görünüşünüzde ince değişiklikler arıyorsanız, harika bir seçenek olabilir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.