Uşak Haber Ajansı

Vali Ergün, Vatandaşlarla Bayramlaştı

GENEL

Uşak ValisiDr. Turan Ergün, Kurban Bayramı münasebeti ile polis ve jandarma uygulama noktalarında vatandaşlarla bayramlaştı.

Uşak Haber - Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Kurban Bayramı münasebeti ile Ankara- Uşak karayolu üzerindenki polis uygulama noktası ile İzmir-Uşak karayolunda bulunan Jandarma uygulama noktalarını ziyaret ederek güvenlik güçleri le birlikte denetlemelere katılarak vatandaşlar ile bayramlaştı. Uşak Valisi Dr. Turan Ergün'e ziyaret ve denetimler sırasında Albay Murat Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, şube müdürleri, polisler ve askerler eşlik etti.

Denetleme noktasında durdurlarakkontrol edilen araçlarda ki vatandaşlar ile sohbet ederek bayramlaşan Vali Ergün, araç içlerinde bulunan çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

Bayram boyunca il genelinde 119 ekip ve 370 personelle trafik ve asayiş güvenliğini sağlayacaklarını belirten Uaşk Valisi Dr. Turan Ergün, sürücüleri dikkatli ve yavaş olmaları konusunda uyardı.

Öte yandan bayram münasebeti ile pikniğe gidcek vatandaşlarıda uyran Vali Ergün, Valilik ve Kaymakamlıklarca vatandaşlarımıza duyurulmuş olan mangal, semaver, ateş yakılabilecek mesire yerleri ve Tescilli mesire alanları ile tabiat parkları dışında ormana giriş çıkışların 8 Temmuz 2022 tarihinden itibaren 30 Eylül .2022 tarihine kadar yasaklandığını belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.