Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Çevre Haftası Yürüyüşü Gerçekleşti

ÇEVRE

Uşak'ta Çevre Farkındalığını artırmak için ve çevre haftası kapsamında yürüyüş gerçekleştirildi.

Uşak Haber - Uşak’ta çevre haftası etkinlikleri kapsamında Eski Belediye Önünden başlayan ve 15 Temmuz Şehitler meydanında biten yürüyüş düzenlendi.

Çevre Haftası kapsamında gerçekleşen yürüyüşe Uşak Valisi Turan Ergün’ün yanı sıra daire amirleri vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Çevre bilincini aşılamak ve farkındalık yaratmak için öğrenciler ellerinde "sıfır atık" yazılı balonlar ile yürürken yürüyüşte "Çöplerimizi geleceğe atmayalım", "Sağlıklı yaşam, sağlıklı çevre ile olur", "En iyi teknoloji çevreyi en az kirletendir", "Ambalajlar çöp değildir, geri kazandıralım" yazılı dövizlerinde taşındığı yürüyüş İsmet paşa caddesi üzerinden devam ederek 15 Temmuz Şehitler meydanında son buldu.

Yürüyüşün ardından gazetecilere açıklama yapan Vali Ergün, Çevre bize atalarımızdan miras değil, çocuklarımızdan aldığımız bir değerdir. Şimdi tabii çevre deyince Uşak önde gelen illerimizden birisi, çünkü Uşak geri dönüşümün başkenti, gerçekten geri dönüşümde belki de çevreye en büyük katkıyı sağlayan il" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.