Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Servis Araçları Birbirine Girdi, 9 Yaralı

ASAYİŞ

Uşak’ta 5 servis aracının karıştığı zincirleme trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre saat 07:30 sıralarında Uşak – İzmir karayolu Hacıkadem kavşağı ile Uşak Lisesi arasında Uşak Organize Sanayi Bölgesine işçi taşıyan servislerin karıştığı kazada 9 kişi yaralandı.

İddialara göre Uşak Organize Sanayi Bölgesine işçi taşıyan 64 S 0012 plakalı servis şoförü G.B., kazanın meydana geldiği noktada gece saatlerinde meydana gelen saman yüklü tır kazasını görerek kazanın yeni meydana geldiğini düşünerek yavaşladı.

Servis aracının yavaşladığı sırada aynı yönde seyir halinde olan 64 S 0323, 64 S 0186, 64 S 0102 ve 64 FM 683 plakalı araçların karışığı zincirleme trafik kazası meydan geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sğlık ekibi ve polis sevk edildi.

Kazada servis araçlarında bulunan 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, yaralılar ambulanslar ile kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikesinin olmadı öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar (3)

Nusret ayhan 4 Yıl Önce

Gece tır kaza yapdiysa neden polisler önlem almadı geceden artı servis saati bilerek neden sabah saat 7 gelip önlem almadılar polisler

Haydar Özkan 4 Yıl Önce

gece vakti olan bir kaza saba saatlerinde organize sanayi yolunun ne kadar yoğun olduğunu herkez bilmektedir neden bir önlem alınmamış acaba bir trafik ekibi olabilirdi o saatlerde Orda trafiği yönlendirecek ama maalesef yok işte çok kötü bir durum bence

mehmet 4 Yıl Önce

kardaşlarım işcileri harcıyorsunuz biraz yavaş gidin ne olur biraz erken almaya başlarsınız.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.