Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Kaza 2’si Çocuk 4 Yaralı

ASAYİŞ

Uşak’ta meydan gelen kazada kontrolden çıkarak yol kanarında ki bir hayvan çitliğinin kapısına ve çitlere çarpıp devrilen otomobildeki 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Uşak Haber  - Kaza bugün öğle saatlerinde Uşak – Sivaslı karayolu Yapağılar köyü yakınlarında meydana geldi

Edinilen bilgiye göre Uşak istikametinden Uşak’ın Sİvaslı ilçesi istikametine seyir halinde olan 64 NH 666 plakalı otomobil sürücüsü Y.S.K. seyir halindeyken Yapağılar köyü yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek önce şarampole düştü daha sona yol kanarında bulunan bir çiftliğin demir kapısı ve çitlerine çarpıp savrularak devrildi.

Kazayı görenlerin ihbarı sonrası olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılara ilk müdahale çiftlikte bulunan vatandaşlar tarafından yapıldı.

İhbar sonrası olay yerine ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri sürücü Y.S.K. , annesi M.S. (60) ile E.S. (4) ve E.S. (1) isimli çocukları ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Kaza nedeniyle trafiğin tek şeritten sağlandığı yol, hurdaya dönene aracın çekici marifeti ile otoparka çekilmesi ve karayolları ekiplerinin yolu kumlama çalışmalarını tamamlanmasının ardından tekrar açıldı.

Yorumlar (3)

D yorulmaz 3 Yıl Önce

Uşak haber biraz araştırma zahmetine katlansaidin o kazayı sıvalı eski belediye başkanının ailesi olduğunu yazardın

okuyucu 3 Yıl Önce

yaa yorum yapmak için yorum yaptığınız ne kadar belli oluyor. adamlar kimse rencide olmasın diye isimleri bile yazmamışlar. ağzı olan konuşuyor.

Uşak Haber Ajansı 3 Yıl Önce

sayın (D yorulmaz) UŞAK HABER AJANSI olarak olay yerine giden gazeteciler bizleriz. Araştırma yapmışız ki isimleri rumuzlayarak doğru bir şekilde yazmışız. Kazayı yapan ailenin sayın başkanın eşi, kızı ve torunları olduğunu biliyoruz. Ama haberimizde bu detayı verme gereği duymadık. Yinede eleştirniz için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Saygılarımızla

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.